Energiecoaches Noordwijk

Energiecoaches gemeente Noordwijk

Noordwijk heeft sinds half december 2020 de beschikking over een enthousiaste groep energiecoaches.    

Energieadvies van energiecoaches

Heeft u onverwacht een hoge energierekening? Overweegt u zonnepanelen te nemen? Of wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er voor u zijn? Dan kunnen onze energiecoaches u op weg helpen om een oplossing te vinden.

Energiebesparingsgesprek

De gesprekken kunnen op locatie plaatsvinden of digitaal. De vorm van afspraak bespreken de energiecoaches met u. De gesprekken vinden momenteel voornamelijk digitaal plaats. Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak voor een energiebesparingsgesprek.

Energiecoaches

Energiecoaches zijn deskundige vrijwilligers die mede-inwoners informeren over energiebesparing. Onze energiecoaches hebben hun training afgerond met een certificaat! Via onderstaande link kunt u een afspraak maken.

https://www.bespaarafspraak.nl/noordwijk/

Volg ons op Facebook & Instagram