Sinterklaasviering – Speurtocht

Nog een paar weken en dan is het zover: Sinterklaas komt weer naar Nederland! Voor veel kinderen is dit een leuk, maar ook spannend moment: Wat zal hij dit jaar meebrengen? En wat weet hij nu weer allemaal te vertellen?

Niet op schoot, wél een speurtocht!

Helaas kan de Sint, door de Corona regels, dit jaar niet naar de Wakersduin komen, maar natuurlijk vergeet hij de lieve kinderen van de wijkvereniging niet. Dit jaar organiseren wij een Pieten speurtocht!

Deze speurtocht vindt plaats op zaterdag 21 november tussen 13.00 – 16.00 uur. Er is geen gezamenlijke start, iedereen start vanuit zijn/haar eigen huis. Dat hoeft niet precies om 13.00 uur, maar kan ook later. Als je maar voor 16.00 uur de stempelkaart bij het DPO-gebouw hebt
ingeleverd.

Ga op zoek naar 10 pieten die verstopt zijn in de wijk!

Bij elke gevonden Piet zet je een stempel op je stempelkaart (deze krijgen jullie in de week van 16 november in de brievenbus). Als je een volle kaart hebt lever je deze persoonlijk in bij het DPO-gebouw. Daar staat een grote doos klaar en iets lekkers om mee te nemen. ‘s Avonds (na 20.00 uur) gaat Sinterklaas op pad en om de cadeautjes te bezorgen.

Aanmelden

De Sinterklaascommissie hoopt dat de ouders dan zelf het cadeautje in de schoen doen, zodat het kind de volgende ochtend zijn Pieten-speurdiploma / volle stempelkaart en cadeautje vindt.

Je kunt je (klein)kind(eren) opgeven, door middel van het inschrijf-formulier, tot uiterlijk 14 november. Het formulier opsturen naar noordnoortuk@gmail.com

Let op: Opgeven kan alleen als je lid bent van de wijkvereniging en de contributie voor 2020 betaald is (dus check dat even). Het zal duidelijk zijn dat vooraf inschrijven voor dit feest beslist noodzakelijk is om kinderen niet teleur te stellen.


GEZOCHT:
30 á 40 RAMEN VOOR DE PIET POSTER

Voor onze alternatieve Corona proof Sinterklaas activiteit zoeken wij huizen waar een A3 poster van Piet opgehangen mag worden. 

Jullie ontvangen in de week van 16 november de Piet Poster. Hang die op zichtbaar voor het raam op zaterdag 21 november (voor 13:00uur). 

Tevens ontvangen jullie dan een stempel. Willen jullie die op een tafel neerleggen voor de deur? De kinderen die de Piet vinden kunnen dan zelf een stempel op hun stempelkaart zetten. 

Natuurlijk is het leuk als het tafeltje van de stempel een beetje aangekleed is in het thema Sinterklaas.

Aanmelden kan via de mail aan; josedeboer@msn.com 

Wij zoeken minimaal 30-40 huizen verspreid over de hele wijk in onze wijkvereniging Noord Noortuk. 
Volg ons op Facebook & Instagram