Sinterklaas (20 nov)

Nog een paar weken en dan is het zover: Sinterklaas komt weer naar Nederland! Voor veel kinderen is dit een leuk, maar ook spannend moment: Wat zal hij dit jaar meebrengen? En wat weet hij nu weer allemaal te vertellen?

Ook de wijkvereniging organiseert weer een Sinterklaasfeest. Dit jaar doen we dat op woensdag 20 november, van 14:30 tot ongeveer 16:30 uur in de aula van CBS Wakersduin.
Het Sinterklaasfeest is bedoeld voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Zij mogen allemaal bij Sinterklaas komen en er is voor iedereen een cadeautje.

Om kinderen niet te lang te laten wachten wordt er een indeling in 2 groepen gemaakt. Na de ontvangst van Sinterklaas blijft 1 groep in de aula bij Sinterklaas en de andere groep gaat naar het kleuterlokaal om daar heerlijk te knutselen en te snoepen. Van de aanwezige (groot) ouders wordt verwacht dat zij bij het knutselen ‘de handen uit de mouwen steken’! Voor materialen en lekkers zorgen wij natuurlijk.

Je kunt je (klein)kind(eren) opgeven, door middel van het onderstaande inschrijfformulier, tot uiterlijk 15 november.

Kom je met meer kinderen, lever dan voor ieder kind apart de gevraagde informatie aan. Komen jullie later of moeten jullie eerder weg (vanwege hobby/sport/…) laat het ons weten zodat wij daar bij de indeling rekening mee kunnen houden. Op de middag zelf kan dat helaas niet meer geregeld worden omdat alles dan al vastligt in het grote boek van Sinterklaas.

Wil je kind samen met een vriend/vriendin ingedeeld worden, dan horen we ook dat graag bij de aanmelding!

Let op: Opgeven kan alleen als je al lid bent van de wijkvereniging en de contributie voor 2019 betaald is!

Het zal duidelijk zijn dat vooraf inschrijven voor dit feest beslist noodzakelijk is om kinderen niet teleur te stellen (geen verhaaltje, geen cadeautje ☹).

Meld je hieronder aan:

https://forms.gle/SBVr4XUqxs8SHJqFA

Volg ons op Facebook & Instagram